Autorijschool Eloïne

Uw rijschool in de regio Arnhem e.o.
 

Inschrijven in 2020

Zoals op onze tarievenpagina te lezen is zijn wij genoodzaakt de tarieven voor enkele lespakketten iets te verhogen. Indien u zich echter in 2020 nog inschrijft voor rijlespakketten die pas in 2021 beginnen, zullen wij de 2020 tarieven blijven hanteren.
Voor het inschrijven hanteren wij een "intakeformulier". Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via de Contact-pagina of door een mailtje te sturen naar info@autorijschooleloine.nl. Als u dit ingevulde intakeformulier uiterlijk 31 december 2020 bij ons aflevert, garanderen wij u de 2020 tarieven voor de lespakketten die starten in 2021
.


Theorieboeken - Introductiekorting

Vanaf 1 december 2020 verkopen wij ook echte theorieboeken.
Het boek "Theorie Leren - Personenauto" kost € 34,50.
Het boekje "Theorie in 't kort - Personenauto" kost € 14,50.
Maar nu hebben we een introductiekorting, schaft u beide boeken aan dan betaalt u slechts € 45,- voor de twee boeken samen. 
Volleybalvereniging Setash Sponsoractie

Autorijschool Eloïne is in het seizoen 2020-2021 shirtsponsor van het tweede Damesteam van de Huissense Volleybalvereniging Setash.

Ben jij lid van Setash (maakt niet uit welk team) en neem je een lespakket A, B of C af bij Autorijschool Eloïne , dan krijg je gratis een iTheorie digitale theorieopleiding cadeau t.w.v. € 50,-.

Daarnaast zullen wij bij iedere tweede aanmelding een wedstrijdbal aan de vereniging doneren. 
E-mailen
Bellen
Instagram